KYLPYHUONEKALUSTEET.COM
Vertailun kestävää kauppaa!
KYLPYHUONEKALUSTEET.COM
Vertailun kestävää kauppaa!

Toimitus- ja palautusehdot

TOIMITUSKULUT JA HINNAT
Toimituskulut ovat kiinteät koko Suomeen.
Kampanjoissa toimituskulut voivat olla 0 €.

Tilaus toimitetaan lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen Matkahuollon Bussipakettina.
Etsi tästä lähin Matkahuollon toimipiste.

Kotiinkuljetus on valittavissa tilauksen yhteydessä. Kotiinkuljetuksista perimme lisämaksun +50 €.
Kotiinkuljetukset toimitetaan Matkahuollon Jakopakettina.
Kotiinkuljetuksissa vastaanottajaan otetaan yhteyttä puhelimitse ja sovitaan toimitusajankohta.

Pienin toimitettava tilaus
Tilauksen on oltava vähintään 10 euroa. Järjestelmä ei ota pienempiä tilauksia vastaan.

Maksupalvelutarjoaja
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.
Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle.
Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Maksaminen Paytrail maksupalvelun avulla
Paytrail maksupalvelun avulla maksat ostoksesi kätevästi verkkopankkitunnuksilla, kortilla. Osamaksu onnistuu Jousto tai Collector maksutavoilla.

Paytrail
Paytrail on nopeampi ja turvallisempi tapa maksaa kortilla (debit ja credit). Syötä Paytrail-tiliisi liitetty sähköpostiosoite, ja puhelimeesi lähetetään kertakäyttöinen PIN-koodi, jolla vahvistat maksun. Paytrail hakee automaattisesti maksamiseen tarvittavat tiedot. Ei enää toistuvia osoite- ja maksutietojen syöttämisiä.

Jos sinulla ei ole vielä Paytrail-tiliä, voit luoda sen muutamassa minuutissa osoitteessa my.paytrail.com. Siirry tämän jälkeen takaisin verkkokauppaan jatkamaan ostoksia. Maksukortin tiedot tallentuvat turvallisesti Paytrailin palveluun. Voit kirjautua milloin vain käyttäjätilillesi uudestaan osoitteessa my.paytrail.com ja tutustua ostohistoriaasi sekä hallinnoida käyttäjätietojasi.

Mikäli sinulle tulee mieleen kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä Paytrailin asiakaspalveluun puh. +358 207 181830 (ark 8-19) tai asiakaspalvelu@paytrail.com. Autamme mielellämme!

Jousto Laskulla ja Osamaksulla
Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.

Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.

Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.

Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa!

Toimitusosoite
Kaikki tilaukset toimitamme ilmoittamaasi osoitteeseen. Toimitamme tilauksia vain Suomeen.

Toimitusaika
Toimitus 2-5 arkipäivässä. Poikkeamisista mainitaan erikseen tilauksen yhteydessä. Emme vastaa toimituksen viivästymisen johdosta mahdollisesti aiheutuneista kuluista.

Palautusoikeus ja ostoturva
Sopimuksen mukaan toimitettu tavara voidaan palauttaa vain, mikäli siitä on sovittu myyjän kanssa.
Mikäli palautettu tavara on moitteettomassa kunnossa, myyntipakkauksessa ja tavaran palauttaja on suorittanut kaikki palautuskulut,
tavarasta hyvitetään laskutuspäivän hinta -20 %. Asiakaskohtaisesti valmistettuja tuotteita ei voi
palauttaa.

Ulkomaan tilaukset
Ei toimitusta ulkomaille.

PUHELINTILAUKSET JA NEUVONTA

Email: asiakaspalvelu@kylpyhuonekalusteet.com

Puh. 044 066 1040