KYLPYHUONEKALUSTEET.COM
Vertailun kestävää kauppaa!
KYLPYHUONEKALUSTEET.COM
Vertailun kestävää kauppaa!
ALE

OTSOSON PYYKKIKAAPPI 50 cm

Otsoson Pyykkikaappi 50 cm

Otsoson pyykkikaappeja voi yhdistää kylpyhuoneryhmiin AALTO, AALTO PLUS, AAVA, MINIMERI, MERI, SUSA, MARILYN JA MINICLEVER.

Leveys 50 cm

Syvyys 52,3 cm

Korkeus 175 cm

Toimitetaan valmiiksi koottuna ja nopealla toimitusajalla!

61200  sis alv 24%

Kuvaus

Otsoson Pyykkikaappi 50 cm

Otsoson pyykkikaappeja voi yhdistää AALTO, AALTO PLUS, AAVA, MINIMERI, MERI, SUSA, MARILYN JA MINICLEVER. Oveksi on valittavissa valkoinen vetimetön, valkoinen kiiltävä, valkoinen kehysovi vetimellä, harmaa puunsyy, valkoinen sileä tai tammi. Kaapit sisältävät jalat, Blumin korkealaatuiset helat sekä vetimen ovesta riippuen. Kalusteet toimitetaan koottuna. *Korkeusmitta ei sisällä jalkojen mittaa.

OMINAISUUDET

Syvyys 523 mm
Leveys 500 mm
Korkeus 1750 mm
Kaksi pyykkikoria, kolme hyllyä
Kätisyys valittavissa asennettaessa
kalusteet toimitetaan koottuna.
*Korkeusmitta ei sisällä jalkojen mittaa 250 mm.

Otsoson on kylpyhuonealtaiden, kylpyhuonekalusteiden ja valopeilien valmistaja, maahantuoja ja tukkuliike. Otsoson on palvellut suomalaisia koteja kestävillä ja hyvännäköisillä tuotteilla yli 20 vuoden ajan. Kodin altaiden ja kiintokalusteiden tulee kestää arkea. Panostamme korkeaan laatutasoon, toiminnallisuuteen ja kestävyyteen. Kotimainen tuotekehitystiimi tekee jatkuvaa työtä poimiakseen tuoreimmat innovaatiot ja uusimmat trendit. Laaja mallistomme on suunniteltu suomalaisten kylpyhuoneiden tarpeita huomioiden.

 

JÄIKÖ JOTAIN MIELEN PÄÄLLE?

OTA YHTEYTTÄ